O nama

Poduzeće SILA osnovano je 1919. godine, 1991. u potpunosti je privatizirano i razvijeno u modernu tvrtku s trenutno 22 zaposlenih i s tendencijom zapošljavanja novih radnika.
Tvornica Sila, Radnička cesta 218, 10000 Zagreb

Pridavanjem velike važnosti usavršavanju vlastitih stručnjaka u svim segmentima poslovanja, SILA je stalno usmjerena na zadovoljavanje poslovnih zahtjeva svojih kupaca.

Uspostavila je i certificirala sustav kvalitete prema normi ISO 9001:2008 što je prepoznatljiv znak kvalitete ali i obveza daljnjeg usavršavanja poslovanja na zadovoljstvo svih i korisnika proizvoda i usluga i radnika.

VIZIJA

Čvrsta i jaka tvrtka koja svojom stabilnošču, kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem garantira zadovoljstvo kupaca naših proizvoda i usluga, zadovoljstvo vlasnika kao i svih uposlenih.

MISIJA

Proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda i pružanje usluga koji osvajaju povjerenje klijenata. Zadovoljni i vjerni kupci s kojima gradimo partnerske odnose. Zadovoljni i lojalni zaposlenici kojima nudimo sigurnost i poticajnu radnu okolinu u kojoj mogu ostvariti sve svoje individualne potencijale. Održivi razvoj i izvrsnost kroz visokokvalitetne proizvode, zadovoljne partnere i brigu o sigurnosti i okolišu.