O nama

Poduzeće SILA osnovano je 1919. godine, 1991. u potpunosti je privatizirano i razvijeno u modernu tvrtku s trenutno 22 zaposlenih i s tendencijom zapošljavanja novih radnika.
Tvornica Sila, Radnička cesta 218, 10000 Zagreb

Pridavanjem velike važnosti usavršavanju vlastitih stručnjaka u svim segmentima poslovanja, SILA je stalno usmjerena na zadovoljavanje poslovnih zahtjeva svojih kupaca.

VIZIJA

Čvrsta i jaka tvrtka koja svojom stabilnošču, kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem garantira zadovoljstvo kupaca naših proizvoda i usluga, zadovoljstvo vlasnika kao i svih uposlenih.

MISIJA

Proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda i pružanje usluga koji osvajaju povjerenje klijenata. Zadovoljni i vjerni kupci s kojima gradimo partnerske odnose. Zadovoljni i lojalni zaposlenici kojima nudimo sigurnost i poticajnu radnu okolinu u kojoj mogu ostvariti sve svoje individualne potencijale. Održivi razvoj i izvrsnost kroz visokokvalitetne proizvode, zadovoljne partnere i brigu o sigurnosti i okolišu.

CERTIFIKAT

Sila d.o.o je implementirala i certificirala sustav kvalitete prema normi ISO 9001 još 2002. godine. Sustav je 2017. godine uspješno recertificiran po reviziji norme ISO 9001:2015.